Home / Moda / Si të kombinoni çizmet e gjata

Si të kombinoni çizmet e gjata

Çizmet e gjata deri në kofshë, për këtë sezon janë shumë tërheqëse. dhe me një palë të tilla, përpiquni të pasqyroni individualitetin dhe ndjenjën tuaj për stil.

Ato, mund t’i kombinoni lehtësisht me gjithçka që nga fustanet e shkurtra, deri te xhinset në varësi të takës apo materialit.

Një ilustrim për kombinimin e tyre e kanë bërë disa të famshëm gjatë muajve të fundit, dhe ne duam që ta kopjoni edhe ju.

Mos hezitoni! Çdokush do t’jua miratojë këtë zgjedhje.

Leave a Reply

%d bloggers like this: