Home / Moda / Fuqia e luleve

Fuqia e luleve

Nëse të pëlqen të kesh një paraqitje prej ëndërrimtareje atëherë guxo të provosh veshjet me lule.

Edhe këtë dimër kanë çelur lule të mëdha dhe me ngjyra. Në veshje, sigurisht.

Lulet krijojnë një kontrast të fortë mbi një sfond të errët.

Lulet të tregojnë gjithmonë vajzërore dhe kjo është një arsye më shumë për t’i zgjedhur.

Me ngjyra dhe romantike, fustanet me lule janë aleatët idealë për një dimër plot me stil.

Leave a Reply

%d bloggers like this: