Home / Europa / Euro 2016 – Shqipëria në grup me Francën, Zvicrën dhe Rumaninë

Euro 2016 – Shqipëria në grup me Francën, Zvicrën dhe Rumaninë

Në shortin për ndeshjet finale të Euro 2016 që u mbajt në Paris ekipi i kombëtares së shqipërisë është në Grupin A dhe do të ndeshte me Francën, Rumaninë dhe Zvicrën.

Ndeshja e parë për kombëtaren shqipëtare do të jetë ajo me atë të zvicrës më datë 11 qershor.

Ndërsa ndeshja që do të hapë kampionatin Evropian 2016 të futbollit është ndeshja Francë-Rumani më datë 10 qershor.

Më poshtë vijojnë grupet me ekipet përkatëse për finalet e Euro 2016:

A

Franca

Shqipëria

Rumania

Zvicra

B

Anglia

Uellsi

Sllovakia

Rusia

C

Gjermania

Iralnda e Veriut

Polonia

Ukraina

D

Spanja

Turqia

Republika Çeke

Kroacia

E

Blegjika

Republika e Irlandës

Suedia

Italia

F

Portugalia

Islanda

Hungaria

Austria

Leave a Reply

%d bloggers like this: