Home / Arte / “Hipopotami misterioz” në Teatrin e Kukullave

“Hipopotami misterioz” në Teatrin e Kukullave

Vazhdon edhe sot, ora 10.30-11.30 shfaqja “Hipopotami misterioz” e regjisorit rus Vladimir Berkun nw Teatrin e Kukullave. Regjisori rus Vladimir Berku e cilëson këtë shfaqje si një mishërim të njeriut, në sensin e personazheve dhe karaktereve që trajton. Ai i konsideron të gjitha problemet e zgjidhshme, nëse ne mendojmë për dashurinë dhe miqësinë.

“Të gjitha problemet e tjera na kanë mërzitur dhe prandaj duhet të flasim për marrëdhëniet njerëzore. Dashuria dhe miqësia janë dy gjërat më të rëndësishme në jetë. Për njerëzit, dhe nëse njerëzit do të silleshin mirë me njëri tjetrin, të gjitha problemet e tjera do të shkonin në plan të dytë e do merrnin zgjidhje”, thotë regjisori.

Leave a Reply

%d bloggers like this: