Home / Nga Facebook / Vladimir Marku: Enver Hoxha i madh dhe i paharruar!

Vladimir Marku: Enver Hoxha i madh dhe i paharruar!

Udhëheqësi komunist i Shqipërisë, Enver Hoxha shihet në një video ku këndon për qytetin historik të Kosovës, Kaçanikun. Ai kendon këngën “Ushton Gryka e Kaçanikut”. Ndryshe, Pjetër Gaci, kompozitor shkodran, violinist dhe pedagog i muzikës klasike bëri kompozimin e kësaj kënge.

4 comments

  1. Lavdi Jetës dhe veprës së MËSUESIT, KOMANDANTI dhe ‎BURRËSHTETASIT që e patëm!‎

  2. Lavdi Jetës dhe veprës së MËSUESIT, KOMANDANTI dhe ‎BURRËSHTETASIT që e patëm nderin të jetojmë në një ‎EPOKË me TE!‎

  3. PAS ERSIRES DO DALE DRITA,NUK E VRANE DOT NEPER PRITA,ME BALTOSJE ,SHPIFJE I DHANE ,KUR AI VDIQ CFARE NUK THANE,CA ZAGARE DHE HIJENA,CA SHUSHUNJA DHE LEGENA,HODHEN VRER DHE ERESIRE CA TRADHTARE DHE VAMPIRE.CA PALACO,BYTHELEPIRENUK I DHANE NJE GJE TE MIRE.VEC AI NDRIT DHE NE ERESIRESI NJE YLL NDAJ TE GEDHIRE.

  4. SKENDERSEU:I ke thene te gjitha Lavdi ne jete te jeteve Te pahariteshmit ENVER HOXHA qe luftoi gjithe jeten per Shqiperine dhe per nje sistem shoqeror paKlasa!

Leave a Reply

%d bloggers like this: