Home / Arte / Ekspozita / Robert Dragoti dhe Tirana mbrapsht

Robert Dragoti dhe Tirana mbrapsht

“Tirana e mbrapshtë” quhej instalacioni që artisti Robert Dragoti prezantoi dje në Galerinë Kombëtare të Arteve. Instalacioni ka në qendër një video të re të realizuar nga artisti me titullin

“Tirana e mbrapshtë”, e cila është pjesë e konceptit artistik “Discrete Elements”, ku artisti përdor kronografinë si një transkript për të rrëfyer emocione dhe ndjenja të sinqerta në një

kohë të dhënë. Projekti tashmë i rifreskuar rikthehet në GKA pas një dekade. “Discret elements” është shfaqur gjithashtu në Selanik, Poloni, Itali e Nju Jork. Videoinstalacioni u shfaq në hollin e GKA-së.

Leave a Reply

%d bloggers like this: