Home / Moda / Si t’i bartni pjesët e bardha të veshjeve këtë dimër

Si t’i bartni pjesët e bardha të veshjeve këtë dimër

Të mos frikësohemi nga njollat e tmerrshme të cilat në rroba të bardha nuk mund t’i fshehim, por as të kamufluara t’i veshim dimrit për 24 orë nga koka deri te thembrat!

Kombinimi, krejt bardh, shkon aq natyrshëm bashkë me idilin dimëror, duke i dhënë personit një freski dhe notë bashkëkohore.

E bardha, krijon menjëherë idenë e dritës, freskisë, elegancës dhe pastërtisë.

Stilistët kanë krijuar një sërë veshjesh me këtë ngjyrë, e cila është lehtësisht e kombinueshme dhe e përshtatshme për çdo stil.

Leave a Reply

%d bloggers like this: