Home / Rajoni / Maqedonia / Nga muaji shkurt rroga më të larta për 500 punonjës shëndetësor

Nga muaji shkurt rroga më të larta për 500 punonjës shëndetësor

Aneksi i marrëveshjes kolektive me të cilin do të mundësohet që të gjithë punonjësit shëndetësor me arsimin e lartë të përfunduar (infermiere, teknikë të rentgenit, fizioterapistë, laborantë etj), do të marrin rrogë shtesë.

‘Marrëveshja hyn në fuqi me rrogën e muajit shkurt e cila do të realizohet me korrigjimin e koeficientit. Përqindja e përgjithshme e korrigjimit të rrogës është 36,9 për qind’, theksoi Karanfilovski.

Karanfilovski theksoi se korrigjimi i koeficinetës ka të bëjë për të gjithë infermieret të cilat deri më 30 nëntor të vitit 2015 e kanë përfunduar arsimin e lartë dhe janë në proces të punës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: