Home / Moda / Pesë top-fustane për natën e Vitit të Ri

Pesë top-fustane për natën e Vitit të Ri

Fustani i vogël i zi, pos që është zgjedhja më e mirë që t’i mbuloni të gjitha të metat e trupit tuaj dhe që është më i më i miri për raste solemne, ne do t’ju tregojmë përse është edhe fustan më i bukur për kremte.

Mos mendoni më për modelin e thjeshtë, por për natën e Vitit të Ri zgjidhni këto 5 kombinime dhe pasurojeni me stoli dhe me veshjen më të bukur të prisni vitin 2016.

Fustani i vogël i zi “balerinë”

Fustani i zi i hapur në shpinë

Fustani i zi me rreke

Fustani i zi thjeshtë dhe i ngushtë

Fustani i zi me një kraha

Leave a Reply

%d bloggers like this: