Home / Politika / Rama: Objektiv i qeverisë, lufta ndaj diskriminimit të PAK

Rama: Objektiv i qeverisë, lufta ndaj diskriminimit të PAK

Lufta ndaj diskriminimit të personave me aftësi të kufizuar është një nga objektivat e qeverisë, u shpreh kryeministri Edi Rama. Ai ishte i pranishëm në një takim për kujdesin social, në një qendër në Durrës.

“Objektivat e qeverisë, lufta ndaj diskriminimit kundrejt personave me aftësi të kufizuar në të gjitha aspektet e jetës shoqërore apo private, dhe sidomos kur vjen fjala tek mësimi i metiruar apo arsimimi i domosdoshëm i tyre si dhe aksesi në shërbime”, tha Rama.

Në zgjerimin dhe zhvillimin e këtyre qendrave, një ndihmë të veçantë kanë dhënë bizneset dhe partnerët e ndryshëm. “Uroj që viti i ardhshëm tu sjellë më shumë gëzim dhe tju sjellë më shumë energji pozitive ëpr të luftuar së bashku me ne për të kapërcyer pengesat”, uroi Rama prindërit e fëmijëve me aftësi të kufizuar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: