Home / Moda / Funde treçerekëshe, në vend të fustaneve tipike verore

Funde treçerekëshe, në vend të fustaneve tipike verore

funde-tre-ccedil-erek-euml-she-n-euml-vend-t-euml-fustaneve-tipike-verore_hdNë ditë të ngrohta vere, kur dëshironi të bëni një shëtitje ose edhe për të shkuar ne punë, zgjidhni fundin treçerekëshe.

Këto funde janë gjithashtu tepër komode për të kërcyer dhe për të lëvizur me një elegancë dalluese.

Në vend të fustaneve tipike verore provoni një nga këto modele, të cilat janë shumim në modë këtë sezon. Kështu do të dukeni më në modën dhe shik në çdo rast.

Leave a Reply

%d bloggers like this: