Po të hedhim sytë nga ikonat e kinematografisë botërore, përveç fustaneve mahnitës dhe shumëngjyrësh do të vëmë re edhe tualetin e tyre gati natyral në shumicën e rasteve ! Kate Blanchet , Jennifer Lawrence, Katy Perry, Rosie Huntington, Heidi Klum apo Kate Winslet janë yjet e ekranit të vogël që kanë zgjedhur këtë look . Duhet ta pranojmë , duken mahnitëse!

Marrë nga Revista Grazia