Kur është fjala për tapetin e kuq është e adhurueshme të shohësh yjet të veshur më trendet e reja të sezonit. Evenimenti i përvitshëm i kinematografisë botërore, “Golden Globe” përveç çmimeve që jepen është një paradë e madhe edhe për stilistët dhe artistët që parakalojnë në tapetin e kuq.

Ja cilat kanë shkëlqyer në këtë edicion të “Golden Globe”:

Marrë nga Revista Grazia