Home / Moda / Zotërinjtë që tërhoqën vëmendjen në Golden Globes

Zotërinjtë që tërhoqën vëmendjen në Golden Globes

Femrat janë gjithmonë në qendër të medieve, kur vjen fjala për tapetin e kuq, duke anashkaluar meshkujt. E gjithë hapësira i kushtohet fustaneve dhe make-up, pasi ato janë avangardë. Megjithatë, nuk duhet lënë pas edhe eleganca e zotërinjve. Ja disa prej meshkujve të veshur më mirë në “Golden Globes”:

Paul Dano në Prada

Brayan Cranston në Givenchy

2

Wiz Khalifa në Thom Browne

4

David Oyelowo në Dolce & Gabbana

5

Eddie Redmayne në Gucci

1

John Hamm in Dolce &Gabbana

7

Michael B.Jordan në Dior

8

Oscar Isaac në Rag &Bone

9

LEONARDO DICAPRIO

1

Leave a Reply

%d bloggers like this: