Home / Moda / Stella McCartney ka shumë miq të famshëm

Stella McCartney ka shumë miq të famshëm

Stilistja britanike Stella McCartney ka shumë miq të famshëm. Katy Perry, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow dhe Nicole Richie etj, ishin të pranishëm në Los Angelos  në shfaqjen e modës vjeshtë 2016.

Fotot e të pranishmëve në këtë prezantim.

Leave a Reply

%d bloggers like this: