Home / Moda / Michelle Obama shkëlqen në fustanin e Narciso Rodriguez

Michelle Obama shkëlqen në fustanin e Narciso Rodriguez

Michelle Obama, Zonja e Parë e Amerikës, në një mbrëmje të organizuar nga Shtëpia e Bardhë, ka arritur që me prezencën e saj të vjedhë vëmendjen e të gjithë të pranishëmve.

E veshur me një fustan të verdhë të dizajnerit Narciso Rodriguez, sytë e të gjithëve ishin të drejtuar tek ajo me tu paraqitur në sallë, e si gjithmonë, ajo shumë e buzëqeshur, ngrohtësisht i përshëndeti të gjithë.

Michelle Obamadukej si një fener dritës mes kostumeve të zeza dhe uniformave të marinës.

12

Marrë nga grazia.al

Leave a Reply

%d bloggers like this: