Home / Moda / Mënyrat si të lidhni një shall

Mënyrat si të lidhni një shall

Mbajtja e një shalli është ngrohtësi më shumë në këto ditë të ftohta dimri. Edhe pse ka me qindra mënyra për të lidhur një shall, duhen gjetur ato  më të ngrohtat, që fshehin qafën dhe gjoksin tuaj.

Në këtë video tutoriale do të gjeni mënyrat më të mira për t’ia dalë mbanë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: