Home / Moda / Yjet në tapetin e kuq të “Critics’ Choice Awards”

Yjet në tapetin e kuq të “Critics’ Choice Awards”

Si çdo vit është mbajtur ceremonia Critics’ Choice Awards dhe ashtu siç pritej ishte një sukses i radhës.Në këtë mbrëmje artistësh, përveç fjalimeve apo çmimeve, spikatën dhe veshjet. Ja veshjet më të përfolura të personazheve që shkelën në tapetin e kuq.

Leave a Reply

%d bloggers like this: