Home / Teknologji / “Mini-iPhone” prezantohet në mars

“Mini-iPhone” prezantohet në mars

“Mini-iPhone apo telefoni i shumëpërfolur i Apple pritet që të prezantohet në mars të këtij viti dhe do të quhet “5se”.

Aktualisht besohet se emri i koduar i këtij telefoni është “N69”, por sigurisht që në treg do të jetë me emrin “iPhone 5se”.

Apple dëshiron që njerëzit ta shohin si një prodhim të veçantë duke i shtuar “se”-në nga mbrapa që nënkupton “special edition”.

Sipas faqeve që merren me lajmet më të fundit nga teknologjia, telefoni i ri i Apple do të jetë i njëjtë si ai i vitit 2013, por me një ekran prej 4-inç.

Leave a Reply

%d bloggers like this: