Home / Moda / Fustani i shkurtë rozë, i veçantë

Fustani i shkurtë rozë, i veçantë

Është ngjyra më e preferuar, që lidhet me verën, feminitetin dhe romancën.

Ky është hiti më i ri i linjës së përjetshme klasike Little Black Dress.

Fustanet e shkurtër rozë janë parë të veshura mbi tapetet e kuq. Tipari modern nga origjinali Little Black Dress krijuar nga Coco Chanel në vitin 1930. Në ditët e sotme, fustani rozë mund të shihet në koleksionet e stilistëve të njohur të modës Valentino, Versace dhe Armani.

Yjet u dashuruan menjëherë me këtë tendencë. Fergie, Lea Michel, Rihanna dhe Emma Stone nderuan tapetin e kuq me fustanin e shkurtër rozë.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: