Home / Teknologji / Windows 10 mund ta merrni automatikisht

Windows 10 mund ta merrni automatikisht

Kompania Microsoft bën të ditur se ka nisur përdiëtsimin automatik në versionin më të fundit të programit Windows.

Ata do të nisin automatikisht të shkarkojnë dhe instalojnë Windows 10 për përdoruesit e Windows 7 dhe 8.

“Siç kemi bërë të ditur në tetor në Windows blog, po përpiqemi ta bëjmë më të thjeshtë për klientët tanë të Windows7 dhe 8.1 të kalojnë në Windows10”, thotë Microsoft.

Megjithatë përpara se të përditësohet sistemi operativ, përdoruesi do të duhet të konfirmojë nëse dëshiron apo jo të ndryshojë programin. Nëse miraton kalimin në Windows 10 ka 31 ditë afat të ndryshojë mendjen e tij.

Leave a Reply

%d bloggers like this: