Home / Arte / Libri / Rama: Biblioteka e qytetit të Beratit po transformohet përmes programit të Rilindjes Urbane

Rama: Biblioteka e qytetit të Beratit po transformohet përmes programit të Rilindjes Urbane

Kryeministri Edi Rama deklaron se biblioteka e qytetit të Beratit po transformohet rrënjësisht përmes programit të Rilindjes Urbane, një qytet i lënë në harres për 20 vite, duke i nëpërkëmbur vlerat e trashëgimisë kulturore.

Kryeministri Rama në nje status te  të tij në rrjetin social Facebook paraditën e të enjtes shprehet: “Biblioteka e qytetit po transformohet rrënjësisht përmes programit kombëtar të Rilindjes Urbane, në një qytet ku pas njëzet e kusur vjetësh është kthyer vëmendja e qeverisë ndaj vlerave të nëpërkëmbura të trashëgimisë kulturore dhe territorit të prodhimit bujqësor”.

Kryeministri Rama sjell nëpërmjet imazhit foto të biblioteka e qytetit të Beratit, nga një rrënoje në një qendër të rëndësishme të kulturës dhe trashëgimisë së qytetit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: