Home / Moda / Ja si të visheni për Shën Valentin

Ja si të visheni për Shën Valentin

Nuk dini ç’të vieshni për Shën Valentin? Këto ide do t’ju ndihmojnë të dukeni elegante më 14 shkurt. Në varësi të kohës ku dhe kur do të zgjidhni të dilni.

Nëse do të preferoni një “party” fustani është zgjedhja e duhur, po meqë këtë herë Dita e Shën Valentinit bie të dielën mund të bëni edhe një shëtitje.

Një veshje sportive do të jetë një zgjedhje praktike dhe e duhura në këtë rast.

Jepini liri fantazisë suaj dhe zgjidhni çfarë ju përshtetet më shumë.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: