Linja e fundit  e Victoria Beckham ka impresionuar turmën në Javën e Modës në Nju Jork edhe një herë. Edhe pse shumë sy ishin në familjen e saj të bukur në radhën e parë, koleksioni dëshmon aftësitë  e Victorias për krijimin e siluetave dhe asimetri delikate në një sërë veshjesh mahnitëse.

Funde me gjatësi të mesme, prerje asimetrike, xhaketa me modele të guximshme…

Në veshje mbizotëronin ngjyrat e errëta, por edhe pak portokalli, blu, jeshile dhe burgundy.