Home / Ekonomia / AKEP zhvillon tenderin për dhënien e licencës 3g, paraqesin oferta Plus dhe Vodafone

AKEP zhvillon tenderin për dhënien e licencës 3g, paraqesin oferta Plus dhe Vodafone

bbAbonentët e Plus Comunication pritet të shfrytëzojnë së shpejti avantazhet e teknologjisë 3 G në të gjithë vendin. Kompana celulare shqiptare mori pjesë në tenderin e hapur të zhvilluar pranë Autoritetit të komunikimeve Elektronike
Në procedurën e hapjes së tenderit u prezantuan dy oferta, nga Plus dhe Vodafone Albania. Marrja e licencës është lehtësuar së fundi, pas vendimit të Këshillit të Ministrave për ta paguar atë me këste.
Përfaqësuesit e kompanisë Plus thanë se kanë investuar në këtë teknologji dhe testimet teknike në terren kanë rezultuar të suksesshme.
Vendimi për dhënin e licences 3 G pritet të bëhet i ditur në fund të kësaj javë, ndërsa kompania pritet të fillojë ta aplikojë për rreth një muaj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: