Home / Nga Facebook / Dylgjeri: Me nje gjirokastrit tek Financat, s’kemi per ta pare lekun

Dylgjeri: Me nje gjirokastrit tek Financat, s’kemi per ta pare lekun

Financat

Ikën Shkëlqim Cani,
vjen Arben Ahmetaj.

Lëvizje blic në godinën Ekonomiko – Financiare shqiptare.
Financat do të njohin një tjetër Titullar. Ndryshojnë Ministrat, ikën dibrani Cani dhe vjen gjirokastriti Ahmetaj.
Ky fundit do të lëvizë vetëm pak metra për të ndruar zyrën në të njëjtën godinë.
Me ardhjen e gjirokastritit Ahmetaj në krye të financave, shqiptarët do ta kenë më të vështirë ta shohin lekun si më parë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: