Home / Moda / Revista Sia: Shqiptarët raca më e bukur në Evropë

Revista Sia: Shqiptarët raca më e bukur në Evropë

Revista “Sia” ka publikuar një shkrim, ku i klasifikon shqiptarët në racën më të bukur të Europës. Në këtë shkrim thuhet se veçanërisht femrat shqiptare janë shumë të bukura, brune dhe një pjesë e tyre me sy ngjyrë gri.

Gratë shqiptare janë shumë të bukura, me flokë të errët, dhe nganjëherë sytë e tyre janë gri”.

Në shkrim thuhet se femrat shqiptare kanë një bukuri të miksuar mes klasit dhe ekzotikes. Gjithashtu është vlerësuar edhe tradita familjare dhe besnikëria e tyre, duke shkruar më tej se ato janë edhe shumë të talentuara. Përshtypje u ka bërë edhe një nga kërcimet tradicionale të veriu të Shqipërisë, pasi sipas tyre lëvizjet janë shumë ‘chic’.

Lëvizjet janë elegante. Po, ato janë shumë të bukura dhe shumë i talentuara. Ato janë si skoceze në shekullin e shtatëmbëdhjetë. Dhe unë do të thosha se ato janë raca më e zgjuar dhe më e bukur në Ballkan. Ato janë një kombinim i përkryer, i fytyrës klasike me një anë ekzotike gjithashtu. Kjo është arsyeja pse ju nuk do të njihni lehtësisht ato, por këto gra janë kudo”, shkruan revista.

Leave a Reply

%d bloggers like this: