Home / Moda / Stil edhe në një ditë me shi

Stil edhe në një ditë me shi

Java e Modës në Nju Jork është shoqëruar me temperatura nën zero dhe shi. Megjithatë, moti nuk i ka ndaluar “shpirtrat e guximshëm” t’ju bëjnë ballë rreshjeve me funde të shkurtra, me dhe pa triko, veshjet me gëzof dhe çizme.

Shletoni galerini për ide Street Style, që vijnë nga Java e Modës në Nju Jork.

Leave a Reply

%d bloggers like this: