Home / Moda / Trendet e bukurisë nga Java e Modës në Londër

Trendet e bukurisë nga Java e Modës në Londër

Tendencat e modës po shpalosen këtë javë në Londër. Pasarelat sjellin të gjitha trendet e fundit të flokëve dhe make-up, vjeshtë-dimër 2016.

Shfletoni galerinë për të qenë të përditësuara:

Leave a Reply

%d bloggers like this: