Krahas pasaralave, një pistë më vete gjatë Javës së Modës është edhe rruga, ku shpalosen trendet më të fundit nga bota e modës. Gjatë kësaj jave rrugët e Londrës veprojnë si pista më vete të mbushura me elitën e botës së modës, ku shpalosin veshje dhe kombinime të mrekullueshme.

Shfletoni galerinë, për të parë pamjet më të mira nga Java e Modës në Londër.