Home / Teknologji / Ndryshon butoni “Like” në “Facebook”

Ndryshon butoni “Like” në “Facebook”

Të gjithë mund t’i shihni dhe mund t’i përdorni tashmë. “Facebook” ka bërë ndryshime të rëndësishme dhe që prej ditës së mërkurë butoni “Like”, ka ndryshuar, duke u pasuruar edhe me 5 ikona emocionesh.

Ky ndryshim është lehtësisht i përdorshëm, mjafton të çoni kursorin mbi butonin “Like” dhe do ju shfaqen edhe 5 ikonat e reja.

Për ndryshime në butonin “Like” në “Facebook” është folur prej shumë kohës, por diskutimet më të mëdha ishin ato për shtimin edhe të ikonës “Dislike”,  por duket se aktualishte, ekpertët e rrjetiti social nuk e kanë parë të arsyeshme të shtojnë në këtë moment. 

Leave a Reply

%d bloggers like this: