Home / Teknologji / Ndodh në internet, këto shiten çdo 7 sekonda

Ndodh në internet, këto shiten çdo 7 sekonda

Roli i internetit të faqet e tregtisë online është gjithnjë e më i rëndësishëm, edhe në faqe të veçanta si ajo e eBay.

Vetëm kjo faqe në 2015 ka regjistruar një artikull të shitur çdo 7 sekonda nga kategoria “pjesë këmbimi dhe aksesorë”.

Që nga gomat, vajrat, dritat, frenat, panelet, e deri tek karoceritë, gjithçka e blerë online. Komoditeti, zgjehjet e shumta, dhe çmime shpesh të leverdisshme, janë faktorët që çojnë në këto shifra.

Pikërisht tregu gjithnjë në rritje ka sjell dhe një vëmendje dhe energji më të madhe të faqeve të tilla. Por nga ana tjetër edhe kompani të ndryshme duke parë blerjet e shumta online, po investojnë gjithnjë e më shumë në këtë sektor.

Leave a Reply

%d bloggers like this: