Home / Moda / Si të kombinoni” Bomber-in”

Si të kombinoni” Bomber-in”

Bomber-i ka pushtuar  pasarelat dhe rrugët dhe po jeton momentin e lavdisë si xhakerta më cool e 2016. Një veshje e mbajtur nga meshkujt dhe nga femrat.

Disa mënyra për t’ju frymëzuar sit ë bëni kombinimin më të mirë të tyre.

Leave a Reply

%d bloggers like this: