Home / Parlamentare / “Venecia”: Xhafa: Nuk e rrëzoi draftin

“Venecia”: Xhafa: Nuk e rrëzoi draftin

Partia Socialiste ka folur përmes kreut të komisionit të ligjeve Fatmir Xhafa lidhur me draftin përfundimtar të komisionit të Venecias. Ai tha se Venecia nuk rrëzoi draftin e paraqitur.

“Venecia nuk e rrëzoi draftin. Kush e thotë këtë dëmton reformën në drejtësi. 2/3 apo 3/5 për zgjedhjen e anëtarëve do ta vendosë diskutimi mes palëve”, është shprehur Xhafa.

Mediat, përfshi dhe Top Channel publikuan draftin përfundimtar të Venecias, por deri këtë të hënë nuk pati reagime nga asnjë palë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: