Ceremonia e ndarjes së çmimeve Oscar përpos çmimeve për aktorë e aktore, producentë e regjisorë është edhe një nga ngjarjet më të rëndësishme, pasi bëhet fjalë për parakalimin e yjeve në tapetin e kuq.

Të pranishmit dhe yjet që marrin pjesë komentohen për veshjet e tyre, ku disa i’a dalin me zgjedhjet që bëjnë, ndërsa të tjerë lënë vend për kritika. Megjithatë bukuria është subjektive.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi në tapetin e kuq të çmimeve Oscar.