Home / Moda / Flokët dhe make-up në Oscar 2016

Flokët dhe make-up në Oscar 2016

Të gjithë sytë ishin në tapetin e kuq të çmimeve Oscar mbrëmjen e së dielës.

Ai shërben edhe si një pasarelë ku shpalosen tendencat e modës dhe bukurisë.

Trendet e flokëve dhe make-up në tapetin e kuq të Oscar 2016

Leave a Reply

%d bloggers like this: