Pas tapetit të kuq yjet pjesmërrës në Oscar janë shfaqur edhe në mbrëmjen e mbajtur pas eventit. Veshje dhe look i ndryshëm, por po aq glamour sa në tapetin e kuq të çmimeve Oscar.

Ide më shumë për zgjedhjen tuaj.