Home / Kosova / Thaçi: Pas përfundimit të mandatit si presiden, kurrë më në PDK e në Qeveri

Thaçi: Pas përfundimit të mandatit si presiden, kurrë më në PDK e në Qeveri

ccPresidenti i sapo zgjedhur i Kosovës, Hashim Thaçi në emisionin “Republika”,  ka deklaruar se pas përfundimit të mandatit si president nuk do të kthehet më në PDK.

Sipas tij, kthimi nuk do të ishte i shëndetshëm për demokracinë , duke shtuar se nuk do të ishte mirë rikthimi nga pozicioni i presidencës  në parti dhe krijimi i ndonjë partie të re.

“ Këto janë procese të mbyllura për mua, rikthimi në parti , larg asaj të themelimin apo me ndonjë partie të re apo rikthimin në ekzekutiv, ka thënë Thaçi.

“E theksoj para jush se është proces i mbyllur për mua rikthimi në parti dhe në ekzekutiv “

Leave a Reply

%d bloggers like this: