Home / Moda / Paris, Street Style

Paris, Street Style

Elementët më të mira të modës shpalosen në rrugë. Rrugët e New York, në Londër, Milano dhe tashmë Parisit të mbushura me elitën e botës së modës shpalosin tendecate sezoneve përkatëse.
Shfeltoni galerinë për tu frymëzuar nga stili i rrugës në Paris.

Leave a Reply

%d bloggers like this: