Javët e modës në Londër, Milano dhe Paris shpalosin tendencat dhe prirjet për sezonin vjeshtë-dimër 2016. Gjithçka në lidhje me aksesorët ka të bëjë me detajet.

Detajet e vogla në muajin e modës, një kuletë, një këpucë, një gjerdan – janë shpesh më joshëse.