Home / Parlamentare / Dekriminalizimi, arrihet konsensusi për të gjitha çështjet

Dekriminalizimi, arrihet konsensusi për të gjitha çështjet

Ka përfunduar mbledhja e Këshillit të Mandateve dhe të Rregullores, ku janë diskutuar aktet nënligjore të ligjit të dekriminalizimit.

Në përfundim të tij, deputeti i PS, Taulant Balla ka konfirmuar se është arritur konsensusi për të gjitha çështjet.

Leave a Reply

%d bloggers like this: