Home / Parlamentare / Mbyllen negociatat për dekriminalizimin, PS dhe PD arrijnë konsensusin

Mbyllen negociatat për dekriminalizimin, PS dhe PD arrijnë konsensusin

Mazhoranca dhe opozita mbyllën negociatat për aktet nënligjore që nevojiten për ta bërë të zbatueshëm ligjin për Dekriminalizimin.

Një ditë më parë palët negociuan për afro 7 orë dhe ndërprenë edhe seancen e parlamentit.

Sot është rënë dakord për të gjitha çështjet.

Tashmë pritet të mblidhet Këshilli i Rregullores dhe Mandateve dhe më pas parlamenti në një seancë të posaçme per t’i hapur rrugë miratimit në tërësi të ligjit për dekrimianlizimin.

Leave a Reply

%d bloggers like this: