Home / Teknologji / Rindërtohet shtëpia e Friends

Rindërtohet shtëpia e Friends

Lojërat e teknologjisë së fundit janë përdorur mjaft mirë në eksplorimin e apartamentit të sitcomit të 1990.

Apartamenti i Monikës së Friends është krijuar duke përdorur Unreal Engine 4 game. Sipas programuesit, apartamenti është ndërtuar brenda tre muajsh si pjesë e një projekti universitar. Nuk është i gjithë apartamenti, sigurisht, pasi dhomat e gjumit dhe tualetet janë fshehur pas dyerve të mbyllura por gjithësesi është mjaft impresionues.

Projektimi është fokusuar edhe tek detajet, ku mund të lexoni dhe etiketat në vazot e kuzhinës, dhe mbulesat e jastëkët që edhe vetë Monika do i kishte zili. Gjithçka që mungon në këtë version virtual është Xhoi që rrëmon në frigorifer.

Leave a Reply

%d bloggers like this: