Home / Politika / Vasili protestë kundër Veliajt për ekipin e Tiranës

Vasili protestë kundër Veliajt për ekipin e Tiranës

Deputeti i LSI-së Petrit Vasili është shfaqur me kritika të forta ndaj bashkisë së Tiranës për mungesën e fondeve për ekipin e futbollit “Tirana”.

Si tifoz i këtij ekipi,  Vasili ka kërkuar nga Bashkia e Tiranës më shumë vëmëndje dhe sponsorizim me fonde për ekipin e Tiranës.

“Ndjehem i zhgënjyer si tifoz ” ka thënë Vasili i cili kërkoi nga bashkia e Tiranës të akordojë menjëherë fondet e nevojshme për ekipin e kryeqytetit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: