Home / Moda / Modë, stil, detaje nga rrugët e Parisit

Modë, stil, detaje nga rrugët e Parisit

Çfarë do të thotë në të vërtetë të jesh parisiane? Mënyra si vishen, si argëtohen dhe si përpiqen të jenë vetvetja. Imitoni me kujdes dhe me masë.

Street Style nga Java e Modës Vjeshtë/Dimër 2016 në Paris.

Leave a Reply

%d bloggers like this: