Home / Moda / Syzet që spikatën në Paris

Syzet që spikatën në Paris

Ditët e ngrohta po vijnë dhe është koha që të vendosni një palë syze të hijshme në sytë tuaj. Por nëse jeni në kërkim të të duhurave shihni çfarë syzesh kanë përdoruar këto vajza në javën e  modës në Paris. Syze Dior “Split” janë sigurisht investimi i duhur.

Leave a Reply

%d bloggers like this: