Nuk mund ta mohojmë se vitet e fundit kanë qenë të gjitha në lidhje me një qëndrim minimalist. Siç dëshmohet edhe në fotot këto janë pesë tendencat kryesore të çantave këtë vit. Në këtë mënyrë, ato të përputhen më shumë me veshjet tuaja dhe ju do të jeni më të prirura për ti përdorur gjatë gjithë sezonit.