Home / Rajoni / Maqedonia / Gjykata Kushtetuese vendos që të amnistojë të dënuarit për parregullsi zgjedhore

Gjykata Kushtetuese vendos që të amnistojë të dënuarit për parregullsi zgjedhore

Vendimi i shumëpërfolur i Gjykatës Kushtetuese për të ndryshuar Ligjin për faljen e të dënuarve, ku duhet të përfshihen edhe të dënuarit për parregullsi zgjedhore, tashmë ka marrë epilogun përfundimtar që pritej të ndodhë, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Portali ‘Faktor’ bën të ditur se kjo Gjykatë sa po e ka marrë vendimin që të falen të dënuarit për parregullsi zgjedhore, pedofili dhe vepra tjera kriminale.

Kjo ishte arsyeja e protestës dhe kundër protestës së mbrëmshme pranë Gjykatës Kushtetuese, e cila pothuajse tejkaloi në përplasje qytetare, për dhe kundër Gjykatës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: