Home / Parlamentare / Kuvendi rrëzon kërkesën e PD për dërgimin në Kushtetuese të mandatit të deputetit te PS-së, Suli

Kuvendi rrëzon kërkesën e PD për dërgimin në Kushtetuese të mandatit të deputetit te PS-së, Suli

Kuvendi rrëzoi të enjten me 77 vota kundër dhe 36 vota pro kërkesën e 20 deputetëve të grupit parlamentar të Partisë Demokratike për konstatimin e mbarimit të mandatit të deputetit socialist Rakip Suli dhe dërgimin e çështjes në Gjykatën Kushtetuese për të konstatuar papajtueshmërinë me mandatin e deputetit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: