Home / Kronika / Policia shton masat e sigurisë në Rinas, pas sulmeve në Bruksel

Policia shton masat e sigurisë në Rinas, pas sulmeve në Bruksel

Pas sulmeve terroriste në Bruksel policia e shtetit ka shtuar masat e sigurisë në aeroportin ndërkombëtar të Tiranës, “Nënë Tereza”.
Autoritetet kanë shtuar kontrollet, duke ushtruar kontroll të rreptë në bagazhe me aparatura dhe qen anti- eksploziv. Gjithashtu, në ambientet e brendshme të aeroportit janë shtuar patrullimet e forcave të rendit.
Ndërkaq, pranë Rinasit janë vendosur edhe Forcat e posaçme të Ndërhyrjes së Shpejtë, për të shmangur çdo incident

Leave a Reply

%d bloggers like this: